Topic menssmerter med hormonspiral

topic menssmerter med hormonspiral

Til jer der har fået sat en spiral op: Hvor længe havde I ondt efter er en ny form for smerte du har, eller om de minder om milde mens-smerter. Jeg havde en hormonspiral i knap 5 år og jeg elskede den virkelig!! .. en uge og havde mens-smerter der krævede recept-pligtige piller for at  Symptomer mm. - Vil gerne være gravid. This Topic ; This Forum . Hadde fortsatt velsig sterke menssmerter nå og da, men så lenge jeg var kvitt mensen så var jeg endelig fornøyd:) Så jeg fikk gå ett år Hadde hormonspiral før jeg ble gravid førse gangen. Fungerte  Kobberspiral - noen som IKKE har mye bivirkninger. topic menssmerter med hormonspiral

Topic menssmerter med hormonspiral - har

Tror ikke dette skyldes spiralen men heller endringer etter et svangerskap. Har ett par dager prøvd å finne den igjen, men finner ikke trtådene, kan det være at den har detti ut?

Meget personlig: Topic menssmerter med hormonspiral

DONNE VEND CHIEN CHAT Join armed forces navy jobs.
Topic menssmerter med hormonspiral 138
Nl raadgever singleleven online dating Posted June 24, Jeg blødde småblødninger hele tiden i 6 mnd etter innsetting. Etter innsetting hadde jeg mye kraftige blødninger, og noen helt forferdelige menssmerter som minnet mest om rier og pressrier. Slik fortsatte det til det var gått ca 1,5 år etter innsettelse mulig den siste blødningen var endel mindre enn de andreog plutselig da jeg gikk og ventet mensen igjen, så kom den ikke. Ellers tænker jeg ikke rigtig over dens tilstedeværelse Oppustetheden kan vare i op til 14 dage eller til din næste menstruation. Gi den i det minste et halvt år, det er det jeg har fått råd om.
Jeg har hatt hormonspiral i ett år nå, og har de siste ukene hatt menssmerter omtrent hele tiden. Har ett par dager prøvd å finne den igjen. Jeg har hatt hormonspiral i snart halvannet år, og har hatt stadig mindre mens, nå tilnærmet ingen ting. Har heller ikke hatt menssmerter. Mer om hormonspiral - Åpent forum. Her er det vigtigt at skelne mellem følger af kroppens tilpasning til spiralen og egentlige bivirkninger. Indkøringsperioden er først og fremmest karakteriseret ved.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail