Tilslutning af sub til receiver topic.

tilslutning af sub til receiver topic.

Min receiver er en Denon AVR-XW. til surround recievere skal en aktiv sub tilsluttes en preout i din amp dedikeret til LFE .1) tracket) med et 75 ohm coax. Surround Receiver har højre og venstre udgang til subs. udgang da 8" står til venstre, så skal jeg "bare"have 10" tilsluttet højre udgang. Nu ryger vi vist off topic, men skåret ud i pap, der er ingen forstærker i .. Du skal naturligvis huske, at slå LFE/ Sub -kanalen til på din receiver. tilslutning af sub til receiver topic. Hvis jeg har en receiver (med sub udgang) og 2 passive højtalere, hvilken sub skal jeg så købe for at få korrekt tilslutning ? Syntes ikke jeg kan. Jeg har lige bestilt (ikke fået endnu) en Sony STR-VES Surround receiver men må vente lidt med den aktive subwoofer. Derfor vil jeg. Jeg har købt en NAD CBEE, men jeg kan ikke finde ud at tilslutte /DK/ Produkter/Stereo/ Receiver /filmmaking-focus.com.

Videos

Philips Smart TV – Tilslutning af en digital boks, Blu-ray osv. – Instruktionsvideo

Tilslutning af sub til receiver topic. - havde hørt

For som sagt er pisse træt af knap at kunne høre hvad de siger i film. Lige nu kører min bluray afspiller Panasonic BD35 direkte med phono kabler til min forstærker NAD CBEE.

Set har: Tilslutning af sub til receiver topic.

Tilslutning af sub til receiver topic. Singleroutdoor photos pb.. ..
Tilslutning af sub til receiver topic. Hvis man vil rådgive ham burde man da også vide at der i en Sub udgang på en surround reciever ikke er noget forstærket udgangssignal. Rang: Manuducend Indlæg: 44 Tilmeldt: 7. Hejsa, hvis du kan skrive lidt om hvilken forstærker, det drejer sig, vil det hjælpe rigtig meget Mvh. Hvad gør jeg forkert? Særlig når man siger at man har ledt efter svar på nettet og så spiller grov med at skære det ud i pap Indlæg af worm » tirs sep 04, Indlæg af Chewie » tirs sep 04, Indlæg af worm » ons sep 05, Indlæg af MIK » ons sep 05, Indlæg af Chewie » ons sep 05, Tilbage til "Hardware til DVD og Blu-ray".
Da unge pige sexet model miss 847
Tilslutning af sub til receiver topic. 330

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail