T vinsmaking skjenkebevilling og

t vinsmaking skjenkebevilling og

Hvor: Bergen–Kirkenes t /r. Hvem: Hurtigruten Vinsmaking på Mjøsa Politiet vil kreve skjenkebevilling på alle russetreff. om 11 timer. Tillegg for: Transport t /r hotell til Skjebergkilen og drikke etter forbruk. RIB-tur med vinsmaking Vin og skjærgård er en uslåelig kombinasjon. . Tillegg for: Grilling av pølser, drikkevarer (inkl. evt. skjenkebevilling), transport. Bevillinger, etablerer- og kunnskapsprøver, omsetningsoppgave, regelverk, skjenkekontroller. av salgs- og skjenkebevillinger, grossister (leverandører og drinker og fylling av glass), askebegre, reservertkort, garderobemerker, t -skjorter, forklær, .. Det understrekes at øl-/ vinsmakinger o.l. anses som skjenking og. Hver bar som serverer brennevin må ha en lisens for å gjøre det. Ulike etater regulere prosessen i ulike stater. Sørg for at du starter prosessen med å få lisensen. Gjelder for restauranter, barer, puber, nattklubber og andre steder med skjenkebevilling. t vinsmaking skjenkebevilling og

T vinsmaking skjenkebevilling og - møde med

Kontakt oss E-post: postmottak helsedir. Skjenking av øl og vin under 22 volumprosent alkohol kan ikke skje før kl. Skal du skjenke alkohol til en forbruker mot vederlag, må du søke om en skjenkebevilling.

T vinsmaking skjenkebevilling og - knyttet test

Statlige skjenkebevillinger Skjenkebevilling til befalsmesser, tog, fly, og skip som er kollektive transportmidler, samt til visse typer cruiseskip er delegert til Helsedirektoratet, mens Fylkesmannen er delegert bevillingsmyndighet for skip. Hvis disse vilkårene ikke er oppfyll er det ikke anledning til å drive på tidligere eiers bevilling. Skjenking av alkoholholdig drikk med lavere alkoholinnhold enn 22 volumprosent kan ikke skje før kl. Det kan gis tidsbegrenset statlig skjenkebevilling til tog for de deler av året som toget går i kollektiv persontrafikk, og tidsbegrenset kommunal bevilling for de andre delene av året når toget for eksempel har fast tilhold i en kommune som restaurant.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail