T slette min twitter konto

t slette min twitter konto

Posted in Hjælp og support | Comments Off på Sådan slettes en Twitter - konto. How to Rul til bunden af ​​siden og klik “Deaktiver min konto.” Klik “Okay. Sådan sletter du din konto på Twitter trin for trin. Husk, at du ikke kan slette din konto ved blot at slette Twitter -appen. I bunden af siden Klik på den "Deaktivere min konto "valgmulighed. guide du kan let forstå, hvordan man deaktivere eller slette Twitter - konto.

T slette min twitter konto - var noget

Jeg synes dog du skal overveje om det virkeligt er så fedt at følge folk, når du faktisk ikke er interesseret i hvad de skriver. Han ville have alt om sit navn slettet på Google! Vis offentlig profil Find flere indlæg af mogms. Gør det selv diverse - Fremvisningstråd. Pà forhànd tak Henrik.

Fra: T slette min twitter konto

In linda andresen aa Hvis jeg var en fugl.
Kvinder bruger mest tid under bruseren 243
T slette min twitter konto 734
t slette min twitter konto

Videos

The Thinning

T slette min twitter konto - Forlag: Classic

Opsang til danske medier. Velkommen til Leoparddrengens Twitterguide. Ja tak - giv mig pakken Allerede medlem? Du kan evt kontakte mig på twitter. Og jeg fandt sku kodeordet og fik slettet den skide konto. Ellers prøv evt med et andet billede - der var en anden der som dig fik hvidt billede i sidste uge, der tror jeg det var det der hjalp. Dette er første kapitel i min twitterguide - en vejledning til twitter, som på trods af sin simpelhed har en ret stejl indlæringskurve.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail