Sygdom og skade Barns sygedag

Sygdom og skade Barns sygedag

Er du i tvivl om barns sygdom? og anden sygedag? Hvornår har medarbejderen ret til frihed med løn på barnets første og anden sygedag? Barns sygdom. Regler om frihed med løn ved børns sygdom findes enten i overenskomsten eller i og Teknikeroverenskomsten under Dansk Byggeri: Ret til barns 1. sygedag. Forside/ Find svar/ Sygdom og arbejdsskade / Sygdom - barn. Forside/ / Sygdom - barn Der findes ikke en lovsikret ret til fravær ved barnets første sygedag.

Sygdom og skade Barns sygedag - romantiske

Det følgende er eksempler på behandlinger, der er omfattet af forsikringen, men viser ikke nødvendigvis, hvad din forsikring dækker: Du kan tage orlov fra arbejdet for at passe en nærtstående med alvorlig sygdom i en periode på op til seks måneder. Det fleste overenskomster indeholder regler om frihed på barns første sygedag. Påtale, advarsel eller bortvisning. I praksis foregår det ofte på den måde, at du betaler lægen og senere får udgiften refunderet hos din arbejdsgiver. Samtalen holdes som en personlig samtale, hvor vi anbefaler du tager din tillidsmand med. Jeg er på efterløn. Sygdom og skade Barns sygedag

Videos

Du lever i nuet når dit barn er alvorligt syg Du har ret til fravær fra arbejdet, hvis dit barn bliver akut sygt eller kommer til skade. Nogle overenskomster giver ret til fri med løn på barnets første sygedag, og andre . Du har ret til at holde fri uden løn med dit syge barn, hvis du ikke har andre. Medarbejdere kan holde fri på barnets første sygedag, hvis de er omfattet af overenskomst, der giver dem ret hertil, eller hvis virksomheden har.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail