Presse nissebanden i groenland

presse nissebanden i groenland

Nissedoktor de er grønne i hovedet fra nissernes Ø med bla. Flemming Jensen og Jan Gintberg - Duration. I dag ankommer Fiffig-Jørgensen til Grønland!Og ingen aner, hvordan det er gået til. Undtagen Inuk. Der tilgengæld ikke ved, at Fiffig-Jørgensen er kommet!. Når juleglade børn i aften ser det første afsnit af DR1's julekalender, ' Nissebanden i Grønland ', er de vidner til noget, som ikke eksisterer.

Presse nissebanden i groenland - tager

Blokke, Hæfter og Notesbøger Bogomslag Bogstøtter og Pengekasser Computertilbehør Hulle- og Hæftemaskiner Kalendere Kuverter Lim og Tape Knive og Skæreplader Male- og Tegneartikler. Nissebanden i Grønland er en julekalender der blev sendt på DR1 første gang i Equinox - Kan du huske da de forsvandt? I foråret i år bestod den af bølgende havvand. Om Gemyse, der fangede en haj. IdetJulemanden indser faren, begiver han sig af sted for at findestenene og destruere dem. Nissebanden i Grønland

Presse nissebanden i groenland - fra

Natalí Vallespir Sand, Mikkel Bay Mortensen, Marie Nørgaard, Lars Simonsen og Anders Momme spillede Nissebanden på Odense Teater. I 'Nissebanden i Grønland' møder man den grønlandske dreng Inuk og hans bedstefar, som taler det lokale sprog - uden undertekster. Manuskriptet blev skrevet af Flemming Jensen i samarbejde med Hans Dal i i bygden Ikerasak i Grønland.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail