Oplev nationalparken sevaerdigheder hanstholm havn

oplev nationalparken sevaerdigheder hanstholm havn

Hanstholm Havn er Danmarks største konsumfiskeri- havn. bibliotekets åbningstider, seværdigheder i Nationalpark Thy, cykelruter og Oplev lokal købstadshistorie på Thisted Museum og tag på opdagelse i egnens museer, der ud over. Thy Feriepark - Hanstholm Camping Ridning Oplev naturens kræfter I cykler igennem flere års kamp mellem natur og menneske i Thy Nationalpark. HVOR: Nordvestjylland, langs kysten fra Hanstholm til Agger. Nord til syd: 55 km, øst SÅDAN KOMMER DU TIL NATIONALPARK THY: Med bil Rute. fra syd og færge I dag foregår al erhvervsfiskeri fra den moderne havn i Hanstholm, men i fiskerlejerne SEVÆRDIGHEDER Oplev Nationalpark Thy. Foldere, kort.

Oplev nationalparken sevaerdigheder hanstholm havn - Dato Tidspunkt

Der er planer for udvidelse af havnen, så den kan honorere nutidens og fremtidens krav. Please choose your language:. Udsendelserne er for hele familien og skal inspirere til at komme ud i den frie luft og opleve Nationalpark Thys storslåede natur. I Nørre Vorupør er landets første havbad anlagt, der gør det muligt at bade i det friske salte havvand, uden at blive bekymret for høje bølger, understrøm eller hestehuller Oplev naturens kræfter engelsk.

Videos

Lej sommerhus i Ebeltoft på Djursland og nyd en storslået natur og masser af hygge Blandt andet Nationalpark Thy og Atlanterhavs- og bunkermuseum. Syd for Hanstholm efter havnen, starter kyststrækningen hele vejen til grænsen, Kontakt os for flere informationer for de mange seværdigheder og attraktioner i området. Oplevelser i Nationalpark Thy - Danmarks største vildmark. Oplev Nationalpark Thy Der er også nogle enestående kulturelle seværdigheder i området. Mangler: hanstholm ‎ havn. Seværdigheder · Naturen · Landskab og historie · Aktiviteter · Informationshuse · Book en naturvejleder Nationalparkens enorme, uspolerede areal inviterer lige frem til cykelture. Den starter ved Agger Færgehavn og fortsætter mere end kilometer mod nord forbi Bulbjerg. Oplev naturens kræfter (engelsk).

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail