Mnd kan godt lide kvinder med former.

mnd kan godt lide kvinder med former.

Drop selvkritikken og glæd dig over dine kvindelige former. Men derfor kan du godt pirke til din mands inderste lyster en gang imellem. Vi kan især godt lide gode, faste bryster. . Til en vis grænse er det nydeligt, bevares, men der må gerne være nogle former af en eller anden art. Jeg synes bare, kvinder skal være tilfredse med sig selv og huske, at mænd godt kan lide. Hvor mænd kan være meget firkantede, synes jeg, at kvinder er meget . til kvinder, der tænker hele tiden, kan mænd nemlig godt lide at se ud.

Mnd kan godt lide kvinder med former. - gør

Men grænsen mellem at have flotte og store former, og være direkte tyk kan altså være hårfin. Men alligevel er min yndlingsdel nok røven, som skal være veltrænet og fast, så den ikke blævrer i timevis, efter man har givet den et dask. Jeg oplever, at der findes tre shoppetyper. Det er et jægerinstinkt helt tilbage fra dyrestadiet — og dybest set er vi stadig hanner, der gerne vil befrugte så mange hunner som muligt, og så kigger vi på kvindernes måde at se ud på og agere på. Du kan med garanti huske drengene, der iklædte sig Evisu-bukser, fik lavet huller i ørene til bling-bling øreringe og brugte så meget hårvoks, at det næsten var umuligt at få ud igen. Jeres verbale evner kan også være frustrerende, for I er os jo totalt overlegne. Navn: Reuven Ohana Alder: 46 år Privat: Gift. Det er dejligt, at der er mænd, der godt kan lide store bryster og brede røve og at mænd foretrækker kvinder med former, blot den diskurs at kvindens krop først. “ Mænd elsker kvinder med former. En fast Jeg kan virkeligt godt lide, når en kvinde bare er gennemført feminin og sexet i sin påklædning. Kvinders fedt sætter sig anderledes end på mænd, og det er tiltrækkende. Bollehåndtag, erotisk buttet, vi kan lide det: Former, stor røv, store.

Videos

TopGunn - Man Kan Ikke Stole På En Pige Med En Lille Røv

Mnd kan godt lide kvinder med former. - Lara er uafhængig

Måske på grund af kvindens relativt få frugtbare år. Selv om de selvfølgelig helst ikke skal grine alt for meget dér Jeg synes bare, kvinder skal være tilfredse med sig selv og huske, at mænd godt kan lide, at der er lidt ekstra kilo hist og .

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail