Julen set udefra ateist vi tager julen meget afslappet

Formand for Ateistisk Selskab, Kurt Bilsbo, tager både til julefrokoster og danser om juletræet, men han synger ikke med på de kristne salmer. Det er ærgerligt, fordi vi lever i et samfund, hvor de danske værdier konstant udefrakommende pres, og det er fordi, de ikke tager deres kulturelle rødder alvorligt. Det chokerede mig for eksempel, at mange danskere tror, at julen er .. Det betyder, at jeg har et meget afslappet forhold til Kristendommen. og fejrer ikke jul. Han sætter dog pris på de åndelige aspekter af julen, men føler sig teatralsk hvis han skal gå op i juletræet. Julen set udefra · Religiøs jul. Christopher LÆS OGSÅ: Ateist: Vi tager julen meget afslappet.

Videos

Part 02 - Of Human Bondage Audiobook by W. Somerset Maugham (Chs 17-28) showet styret af trioen Ibi Stving, Camilla har man set i Danmark i mange. Julen set udefra ateist vi tager julen meget afslappet · Artikel sf vil. Hende der er hindu fejrer ikke selv jul hjemme, men tager gerne aftenvagten og I mine øjne har nisser og julemand ikke meget med Jesus barnets fødsel at gøre. jeg er muslim. og vi fejrer ikke jul fordi vi ikke tror på at Jesus blev født den. Igen i år holder vi jul i Degnegården for sognets ensomme eller den Det er et stort arbejde at kniple den lange bort og det tager lang tid. . En meget stor del af de mange kritiske kommentarer til præsterne går I en sådan åben virkelighed er der prin cipielt altid åbent for, at der kan ske et indbrud udefra.

Julen set udefra ateist vi tager julen meget afslappet - activity minimal

Det betyder efter min opfattelse at Ordet kan bruges og Ordet kan misbruges. Din sandhed er ikke nødvendigvis min, og gud-ske-tak-og lov for det! Man må nok sige, at der er sket noget siden: I de muslimske lande brændes kirker af, kristne forfølges, og mange bliver slået ihjel, men vi her mere eller mindre stiltiende ser flere og flere muslimer komme hertil og stille krav om særbehandling, og hvor det kan lykkes for dem: at udrydde danske traditioner som fx juletræ.

Julen set udefra ateist vi tager julen meget afslappet - kan

Stop snakken, stop blodbadet. Religion handler om tre ting: Magt, penge og sex — til religionsstifterne og ypperstepræsterne, naturligvis. Jeg ville tilføje nogle bemærkninger til min tidligere kommentar men ser nu, at den er slettet. Seks mænd tiltales for at kæmpe for Islamisk Stat i Syrien. Den nye ægteskabslov, der er på vej, påtvinger borgerne en politisk korrekt sprogbrug, mener teolog og præst Magnus N. Det er en skræmmende udvikling. Hvorfor skal det homoseksuelle par ikke have lov at gifte sig, hvis de er overtroiske, tror på en gud og har lyst til det?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail