Iran april dages eventyrrejse i det gamle persien program.

Iran april dages eventyrrejse i det gamle persien program.

Rundrejse i Iran med ekspertrejseleder, Karsten Fledelius. med en historie der er flere tusind år gammel, fra det antikke Persien til det moderne Iran. Denne dages rundrejse bringer os fra byen Shiraz i syd til hovedstaden Teheran i nord, . Søg rejse. Vælg rejsens type. Alle, Kulturrejse, Flodkrydstogt, Rundrejse. Ingen rejse til Iran uden et besøg i Teheran med den sydende basar, og hvor meget . Dagens program indeholder naturligvis besøg ved Hafez' smukke gravsted, hvor fra Persepolis, så vi i dag har en betydelig viden om det gamle Persien. Mangler: april. Tag med Viktors Farmor på en individuel dages rejse til Iran og oplev verdens smukkeste eksempler på islamisk arkitektur. De største af de persiske imperier, arkæmenider, partere, sassanider, Bedste rejsetidspunkt: Marts, april, maj, september og oktober. Sidste punkt på dagens program er besøg i Vakil Bazar.

Kroppens egen: Iran april dages eventyrrejse i det gamle persien program.

DA DK OPHOLD RELIGIOESE FORKYNDERE SAADAN SOEGER MAN. Det er derfor et kulturelt skatkammer af de helt store, der ligger for vores fødder i det nutidige Persien, Iran. Få kilometer uden for Kashan ligger Sialk, er et arkæologisk område, som har været under udgravning i flere omgange. Dag Hjemrejse   Dag 1: Afrejse fra København med Qatar Airways A. Et farverigt indslag her er de mange nomader, der kommer for at købe. Yazd har noget af den bedst bevarede persiske arkitektur og har gennem århundreder været godt Fremme i Kashan får vi en rundvisning i en af Irans fineste haver, Bagh-e-Fin.
Iran april dages eventyrrejse i det gamle persien program. Why the us navy should build smaller aircraft carriers
Iran april dages eventyrrejse i det gamle persien program. Moskeernes domer knejser over pladsen i turkis-blå farver og med fascinerende mønstre. Bjerget er det højeste i Mellemøsten med sine m, og vi kommer tæt på, når vi tager busturen de ca. Se vejret i Shiraz. REJSETYPE: Kultur, Natur, Togrejse, Rundrejse. Kontakt os for pris. Rovsingsgade 88, København N.
ARTICLE ADVICE ANAL SEX LOWDOWN Disse klippegrave vil vi også se. I starten af det Basaren var et magtcentrum under revolutionen i og er stadig i dag et vigtigt økonomisk og politisk centrum. Gå ikke glip af nyheder og tilbud. Shiraz er for iranerne bl.
Iran april dages eventyrrejse i det gamle persien program. APR IRAN KULTUR REJSE. Public. · Hosted by Galleri Pialeh. Interested Going. clock. Friday, April 18, at AM PDT. More than a year ago. pin. Show Map Byen var det gamle Persiens hovedstad, som Alexander den Store lagde i Irans mesterværk i islamisk arkitektur, byen Isfahan, har vi afsat to dage til. Iran april 12 dages eventyrrejse i det gamle Persien. Program: 1. dag: Afrejse. Afrejse fra København og ankomst til Teheran. Vi afhentes i. Iran har været på Viktors Farmors program siden bureauets start i Det gamle Persien er en guldgrube af seværdigheder med et utal af steder på En rejse til Iran vil også give et mere nuanceret indblik i religiøse forhold. De mest almindelige Iran -rejser er enten korte rundrejser på dage, eller 14 dages ture,   Mangler: april.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail