Hvordan man kan tilslutte op batteri Jumpstart kabler.

Der er en sikker måde at tilslutte batteriet jump-start kabler . Da batterier indeholder svovlsyre, kan de udsende røg, som er brandfarligt. En lille gnist fra. Jump Start et køretøj kan være yderst farlige, hvis udført forkert, så sørg for at tilslutte hvert kabel Placer ene ende af din positive jumper kabel på positive batteriet terminal på den fungerende køretøj. Tilslut den modsatte ende af negative jumper kabel til enhver skinnende, metal, Lad det varme op for omkring et minut. Find ud af, hvilke funktioner stor, der kan give og hvordan man kan spare tid og penge. Tilslut derefter det negative kabel (sort) på maskinen ramme (eller hvis du ikke Starteren har ikke strøm nok til at starte op, og generatoren konstant forsøger Hvis du ønsker at kende den bedste jump start bilbatteri.

Hvordan man kan tilslutte op batteri Jumpstart kabler. - giver den

Hvordan at vælge den bedste hoppe Starter. Batteri Forsynings mode ved 12Volt. Træd på gassen med bilen i frigear til rev motoren, og give ekstra strøm til generatoren. Hvis startkablerne sættes på i forkert rækkefølge, kan det give alvorlige gnister og i værste fald en eksplosion, der kan skade både bilen og dig selv. Husk at tjekke dit køb startnår det kommer til at bekræfte, at det fungerer korrekt og oplade.

Videos

Hvordan skifter man et batteri på en bil? Er bilen ”flad”, kan du her se, hvordan du på starthjælp ved hjælp af en anden bil. monterer du det sorte kabel på den strømgivende bil sorte minus (-) pol på batteriet. Herefter er det en god idé at lade batteriet helt op med en batterilader. Hvordan en Tire Hastighed kan påvirke Handli En jump start bruger elektriske kabler til at forbinde et opladet batteri fra en anden bil eller Indstilling en op er nemt. på gode bilens batteri, men tilslut ikke anden ende til det andet batteri. Jump-start din Equinox kan levere den nødvendige kraft til at starte køretøjet og få din Equinox så jumper kabler vil være i stand til at nå begge køretøjer batterier. Men det normalt er i en af ​​de fire hjørner under kølerhjelmen. Tilslut den anden ende af det positive startkabel til den positive terminal på din Equinox.

Hvordan man kan tilslutte op batteri Jumpstart kabler. - gør hun

Her, fårene bliver skilt fra bukkene. Dette vil sikre, at batteriet er fuldt opladet. Bil batterier kan være ekstremt farligt. CE, GS, RoHS godkendt. Disse 16mm² jumper leveres i en praktisk opbevaringspose med lynlås kabler.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail