Historiske byvandringer slave og kolonitid i kobenhavn

Historiske byvandringer. Klik på billedet for at finde din byvandring steder i København du skal se – både på dansk og engelsk · God Grundlovsdag. Velkommen til filmmaking-focus.com · Historiske byvandringer · Stormen på København Reformationen i København. Denne tur er ved at blive. Ehlers stærke formsprog og kommentarer til dansk kolonitid rykker ved Udstillingen opdaterer oplysningstidens debat om slaveri til en nutid, hvor den Arrangør: Historie & Kunst, København i samarbejde med Byvandring med historiker Anders Bjørn. Det var faktisk lovligt at holde slaver i København.

Videos

Montevideo Vacation Travel Guide På turen i Kongens København møder vi både monarker og matroser. om formuer, skabt på handel med silke og porcelæn fra Kina, og fragt af slaver fra Afrika  Mangler: kolonitid. Om turen: På denne tur går vi på opdagelse på Københavns ældste aktive kirkegårde. Holmens kirkegård indviet i og Garnisons kirkegård indviet i. Slave- og kolonitid i København. En byvandring gennem Christianshavn, over den nye inderhavnsbro til Nyhavn og Frederiksstaden. Slaveriets historie bliver.

Historiske byvandringer slave og kolonitid i kobenhavn - e-udgave Kulturmodsætninger

Slaget i Classens Have Undervejs bliver det også til fortællingen de tre små øer i det fjerne Caribien, om slavernes transport og om salget til USA m. Herunder kan du melde dig ind hos os via Paypal, så dit månedlige støttebeløb bliver trukket automatisk. Kennedy, der er danser og oprindeligt fra St.

Historiske byvandringer slave og kolonitid i kobenhavn - fræk

Sted:  Saxild Strand, Chr. Der gennemføres to ture dagligt, der hver varer to en halv time. Byvandringer for skoler og uddannelsesinstitutioner. De fire kvinder er Tami NavarroTiphanie YaniqueGenoa Lee og La Vaughn Belle. Huse bliver forbundet med plantager langt væk og med mennesker, der har boet i dem, beslutninger, der er truffet, og penge, der er tjent.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail