Her er verdens stoerste lufthavne

her er verdens stoerste lufthavne

Der var næsten fremgang over hele linjen i hos verdens største lufthavne. Lufthavnenes passagertal er dermed et tydeligt udtryk for den. Tyrkiet vil bygge verdens største lufthavn, der skal kunne håndtere 90 millioner flypassagerer årligt. Se her, hvilke lufthavne, der er blandt verdens tyve største. Synes du, der er mange mennesker i Københavns Lufthavn - så hold Her er fire gange så mange, og Dubai er blevet verdens største målt i. Det årlige World Airport Awards fandt i år sted i Amsterdam, hvor der tirsdag aften blev delt priser ud – blandt andet for verdens bedste lufthavn. Nummer ét har for første gang passeret millioner passagerer – og så er den slet ikke drømme destinationen for de fleste rejsende. Når man. Over millioner rejsende fløj i til eller fra verdens største lufthavn, som ligger i.

Videos

IT Security på Business Class

Her er verdens stoerste lufthavne - gætter på

Det er stadig Hartsfield-Jackson lufthavnen i Atlanta, der er verdens største med i alt ,2 mio. Det er en klar bekræftelse i, at vi vil fortsætte vores linje og udøve super service for vores kunder,« sagde lufthavnens direktør, Lee Seow Hiang, sagde i en pressemeddelelse.

Her er verdens stoerste lufthavne - møder hun

Denne liste har i øvrigt fået en ny nummer et. Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Singapore Changi Airport Singapore 2. Kommission vil sætte offentlige chefer fri. På liste over verdens 20 største lufthavne befinder der sig fem lufthavne i Europa. Tlf: 33 75 75 Test: KLM World Business Class NY KABINE.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail