Forum topic gravid trods spiral

forum topic gravid trods spiral

Hej tøser! For 3 mdr. siden fik jeg sat en hormonspiral op. Det sidste stykke tid har jeg følt mig gravid, selvom jeg ikke liiige ved hvordan det føles. Denne graviditet vil jeg trods overraskelsen gerne beholde! Jeg fik fjernet min spiral i tirsdag på sygehuset, hvor jeg fik at vide at . Jeg bliver nød til at spørge jer om en anden ting, da jeg var inde og kigge i de andre forums! Hormon spiral - Graviditet. Andre forumemner med "Prævention til kvinder" Der gik 2 år før jeg blev gravid trods mig og kæresten boede sammen og havde kæreste-.

Videos

Kent Hovind - Seminar 1 - The Age of The Earth [MULTISUBS]

Forum topic gravid trods spiral - defineres med

Bare et lille pib fra en mand. Denne graviditet vil jeg trods overraskelsen gerne beholde! Virkede det så, altså du fik ikke din menstruation mens du ikke ønskede det. Da jeg var under 18 og ikke gad skændes med hende, gik jeg med til det. Jeg er ret overbevist om at jeg er gravid, selvom de test jeg tog igår og I må ikke tro at jeg overreagerer, når jeg spørger inde på et forum. Når du bruger spiral, dyrker du ikke ubeskyttet sex. Der var større risiko for at du blev gravid da I kun brugte kondom (da de kun er 97 % sikre). Topic URL: filmmaking-focus.com forum / filmmaking-focus.com?TOPIC_ID= at løbe med en spiral? Og om det føles anderledes efter en graviditet?.

Ved, hvordan: Forum topic gravid trods spiral

S baldakin til lysekrone 643
Forum topic gravid trods spiral Posted 28 Nov Jeg har spiral, men overvejer at begynde på p-piller. Jeg har dog fundet ud af at det er muligt med kobberspiral, så er det vel også med hormonspiral, eller hvad? Jeg tænkte bare om der gik længere tid? Så finder du med egen læge eller gynækolog frem til om kober eller hormon spiral er bedst for dig.
Forum topic gravid trods spiral 110
Indiana law indiana prostitution and solicitation laws. Vil bare lige ønske dig tillykke, er sikker på den lille nok skal bliver derinde :bd. Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og give dig den bedst mulige oplevelse på sitet. Nå er jeg snart 30 uker på vei. Når man stopper med pillerne kommer menstruationen. Så finder du med egen læge eller gynækolog frem til om kober eller hormon spiral er bedst for dig.

Forum topic gravid trods spiral - stedet for

Det sidste stykke tid har jeg følt mig gravid, selvom jeg ikke liiige ved hvordan det føles. Jeg vil ikke have nogle nedladende kommentarer om unge mødre der ikke ved hvad de begiver sig ud i, eller nogle prædikener om hvad et barn har brug for - dem har jeg fået nok af. Der er rigtig mage par i verden over, inklusiv mig selv, der kun bruge spiral, p-piller, minipiller whatever - uden at bruge kondom. Min veninde sagde jeg skulle passe på i en uge. Jeg har snakket med kæresten om det, og vi er enige om at beholde barnet, hvis der altså er et. forum topic gravid trods spiral

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail