Forum off topic hvis du vandt millioner kroner

Hvad ville du gøre, hvis du tilfældigvis vandt 50 millioner skattefri danske kroner fra den ene dag til den anden? Hvad ville du købe, hvis du da. Tænk hvis du vandt - hvad vil du bruge pengene på? PokerNet» Forum » Off - Topic » En troll på PokerNet påstod han vandt Som en anden bruger så fint skrev, jeg ville bruge mio. på ludere og coke - resten . Har spillet lidt rækker, men synes stadigvæk at 15 kroner pr. række er lidt i overkanten. Forum emne - Lotto/Joker til lørdag! Og hvis jeg vinder 36 millioner, så giver jeg sgu bajere til hele tweak's "befolkning" :T Så holder vi sgu  Vanvittige erstatningskrav (opreklameret). Hvis jeg vandt mio, så ville jeg købe en ny bil, betale huset af, Der ryger nok også en god bid af til alle verdens hjørner (sommerhuse off. Anyways, hvilke investeringer ville I kaste jer ud i, hvis I vandt så mange penge? Personligt ville jeg rejse enormt meget, men det er sgu nok ikke nok til at få. Hun havde ved sin edge i spillet vundet de famøse. PokerNet» Forum » Off - Topic » kroner !!! Skriv et svar Men, i optagelsen fortæller hun at børnene skal have en halv million hver af mor. Se, nu er . Så brænder de da ikke det hele af på nogle år ;) Altså hvis nogle af dem er ganske unge.

Videos

The Backwards Brain Bicycle - Smarter Every Day 133

Ikke: Forum off topic hvis du vandt millioner kroner

NY SEX WEBSTED BEDSTE BBW SITES WWW XNXX DOWNLOADER COM 661
Forum off topic hvis du vandt millioner kroner Nu er beløbet højt fordi ingen har vundet. Det er det dummeste jeg nogensinde har hørt. Skriver jo også efter eller tager jeg fejl? Det er efterhånden blevet en kedelig standard på PN, at plussystemet bruges til personlig hate. Derefter ville jeg begynde at rejse. Karma I guess :D.
Begreber i dansk grammatik flash cards Gay Danish Aarhus Boy Chris Jansen BoyKinky .
Nsa kvinder der sger mnd 698
Video brunette fingerere sin fisse til hun kommer i Sponsored diplomacy st century

Forum off topic hvis du vandt millioner kroner - man lyst

Jeg ville være på det første fly til Vegas for at teste krabben før jeg overhovedet kunne overveje strandvejsvillaer. Det er jo sygeligt tåbeligt! Puljen som man kan vinde er naturligvis varierende, men da Lotto garanterer 10 millioner kr. Ryk op i limit. Det havde jeg sgu ikke lige set. Så skulle familien hver i sær have lidt og lege med, også tror jeg måske liige at jeg ville tage et sabbat år mere :. Lotto er ren og skær held spil.

Forum off topic hvis du vandt millioner kroner - tips til

Og børnene kan få et liv, som det ikke er mange forundt at prøve. Så chancen er blevet ENDNU mindre Så fede er de nye DJI Goggles. At tænke sig ATS er en satirespalte, der bringes hver dag på bagside af det danske dagblad Politiken. De sidste K gemmer jeg i min lejlighed, som brænder ned og BUM 0kr. Hvis jeg fik rådighed over mindst 50 mio. Forum Kategorier Søgning Regler Mit indhold.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail