Dk professionel industriloesninger rengoeringsselskaber.

dk professionel industriloesninger rengoeringsselskaber.

Industriløsninger Byggeri. Professionelle maskiner, der matcher en bred vifte af rengøringsudfordringer i bygge- og handelsindustrien. Rengøringsselskaber. Vores system er professionelt forstærket med en række moderne tjenester - fra . Også perfekt til mellemliggende rengøring inden for åbningstiden. Detailsalg. Industriløsninger Nilfisk-Advance har udviklet og fremstillet professionelt rengøringsudstyr i over år. Nilfisk-Advance har hovedkontor i Danmark, salgsaktiviteter i 44 lande og har mere end ansatte fordelt på deres fabrikker i USA, Mexico Produkterne henvender sig især til professionelle rengøringsselskaber.

Dk professionel industriloesninger rengoeringsselskaber. - var rigtig

På koncernens hovedkontor i Danmark sidder 21 medarbejdere i et SAP-kompetencecenter, og de trækker på konsulentydelser fra itelligence efter behov til løbende udviklingsopgaver eller til udrulningsprojekter i nye selskaber. Tæppebelagte korridorer og kontorer kræver regelmæssig dybdegående rengøring, ideelt med Kärchers opretstående børstestøvsuger.

Videos

Care Service Systems dk professionel industriloesninger rengoeringsselskaber. optimale løsning for industrier, butikker, bilværksteder og rengøringsselskaber. støvsugere fra Kärcher er specialdesignet til at imødekomme professionelle. Kemisk rengøring ; Vådrengøring; Kontorrengøring; Rengøring af udendørsarealer; Informationsmateriale Iskold professionel maskine - til skånsom rengøring. Enmotors våd-/tørsuger til professionel brug med 55 liters beholder til alle formål inden for håndværk, handel og rengøringsfirmaer. Fås som standard med.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail