Dialog samarbejde med muslimske organisationer

dialog samarbejde med muslimske organisationer

Marie Juul Petersen peger på flere fordele ved at gå ind i samarbejde med de muslimske organisationer, også ud over de rene dialogprojekter. Muslimer i Dialog samarbejder (kopi her) med Tabah Foundation og dets grundlægger, imamen Habib Ali. Tabah Foundation skriver på deres. På bloggen filmmaking-focus.com kan du læse mere om interreligøs dialog. Desuden kan Kontaktgruppen tage initiativer til eller indgå i samarbejde om konkrete skal sikre sig en rimelig balance mellem kristne hhv. muslimske organisationer.

Dialog samarbejde med muslimske organisationer - der gået

Kontaktgruppen giver gerne råd til myndigheder og andre aktører, hvis der måtte være efterspørgsel. Du bruger en forældet browser Opgradér din browser eller aktivér Google Chrome Frame for en bedre oplevelse. Skriftet promoverer desuden dødstraf s. Læs også: Imamer vil have dansk udgave af islam.

Dialog samarbejde med muslimske organisationer - danske svenske

Få Nyhedsbrevet om Det Arabiske Initiativ leveret til din indbakke. Samtidig har der fra dansk side været en betydelig tilbageholdenhed med at samarbejde med muslimske organisationer. Blandt de mange samarbejdspartnere danske organisationer har i den arabiske verden er der kun ganske få religiøse organisationer. Ministeren har i forbindelse med et interview til journalist Jakob Sheik oplyst, at han ikke har rådført sig med muslimske organisationer i Danmark i forbindelse med regeringens tiltag mod ekstreme imamer og radikalisering. Noget tyder på, at en ny generation af velintegrerede muslimske ledere nu er ved at træde frem som repræsentanter for muslimerne i Danmark. Desuden er det sekulære sprog, som mange bistandsorganisationer taler, svært at forstå for mange mennesker. I debatten efterlyste Henrik Grunnet fra IMS en form for retningslinjer for samarbejder med islamistiske bevægelser, og det samme gjorde flere af deltagerne på det møde om emnet, som MENA-netværket holdt i november. Noget tyder på, at disse danskfødte muslimske teologer nu er ved at træde bag sløret” har tre imamer sammen med fem muslimske organisationer, . de muslimske ledere, der rækker hånden frem til dialog og samarbejde. DMU et samlingsorgan for muslimske organisation, foreninger og råd i anliggender vedrørende muslimer og Islam, men DMU samarbejder internt på alle kulturelle værdier" i gensidig dialog med det omgivende samfund. kristne og muslimske organisationer samlet på ét sted for at tale om dialog og samarbejde i fremtiden. Mødet foregik i Geneve den okt. og var sponsoreret. dialog samarbejde med muslimske organisationer

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail