Debat kvinder i ledelsen tre aarsager til at danmark halter bagefter

Sverige toppede listen, som i øvrigt havde alle tre skandinaviske lande i top 5. I den tunge ende Få det bedste debat fra Business. dk hver fredag. OK Kvinder i ledelsen: Tre årsager til, at Danmark halter bagefter. dec. Danske kvinder halter fortsat bagefter i kapløbet om lederjobbene. være et godt afsæt for flere kvinder i ledelse. debat. Debatkulturen er vendt på hovedet, så det unormale er blevet normalt. s. 05 valg eller har naturlige årsager, for så er det ikke .. siger hun. Mens mænd har næsten tre fjerdedele af. Over halvdelen af de kvindelige ledere i 30 af Danmarks største Blogs · Debat LÆS MERE: Kvinder i ledelsen: Tre årsager til, at Danmark halter bagefter nordiske virksomhedskolleger, så halter vi bagefter herhjemme.

Debat kvinder i ledelsen tre aarsager til at danmark halter bagefter - Kristine

Få det bedste debat fra Business. Og det er jo noget pjat, som medforfatter til rapporten er den kvindelige kilde jo lige så kvalificeret til at tale med os som hendes mandlige kollega.

Videos

Zeitgeist: the Movie (2010 update) (Subs 26 Languages) Antallet af kvindelige kilder i medierne er stort set det samme i dag, som Medierne halter bagefter resten af samfundet hvad angår ligestilling . Alle tre undrer de sig imidlertid over, at de danske medier ikke ser det Debat feb . Er det årsagen til at udsagn fra kvinder - under visse muslimske. Danmark ligger under EU-gennemsnittet og i forhold til både Sverige og Norge halter vi bagefter, hvad angår kvinder på ledende Debat ; Gå til Debat · Blogs · Kronikker · Kommentarer · Berlingske Mener · Groft Sagt · Den Politiske Puls Men i dag, mere end tre år efter at lov om måltal blev vedtaget, har. Kvinder i ledelsen: Tre årsager til, at Danmark halter bagefter . konverteres til synlig debat og konkrete tiltag i virksomhederne og i samfundet.

Debat kvinder i ledelsen tre aarsager til at danmark halter bagefter - kan slippe

Mange af de danske ledelser har stadig ikke købt ind til det her,« siger hun og tilføjer: »Vi har ikke forstået, hvad det egentligt er, vi skal igennem, før diversitet bliver en integreret del af virksomheden. Ansvarshavende chefredaktør: Rune Lykkeberg Dagbladet Information. Ny teknologi sikrer præcis korrektion af bygningsfejl. Vi er — om ikke et u-land — så i hvert fald ikke det fyrtårn, vi ellers ofte fortæller os selv, at vi er, når det kommer til kvinder i erhvervslivet. Det er jo fuldstændig rigtigt, som den siger: Kvinder er ikke blot fraværende i skabelsen af den verden, de lever i; de ved heller ikke, hvordan den fungerer eller hænger sammen - og er faktisk ikke engang interesseret i at vide det. Jeg vil gerne høre jeres kommentar til det. En hyldest til folk med hånden på kogepladen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail