Debat emne jyde ordbog

debat emne jyde ordbog

Søgning på “ debatemne ” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Mangler: jyde. BEMÆRK: Ordbog over det danske Sprog er en historisk ordbog, som indeholder former der Jøde-beg, -land), sv. jude, oldn. júði, fra mnt. jude, osax., oht. BEMÆRK: Ordbog over det danske Sprog er en historisk ordbog, som indeholder former der IKKE nødvendigvis er i overensstemmelse med gældende.

Videos

Week 9 debat emne jyde ordbog Søgning på “ jyde ” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Mangler: debat ‎ emne. Emne. 17/07/ kl. #0 · Profilbillede af Daszoeb Daszoeb. Bruger. Offline. Aloha! der var for noget tid siden en ordbog til de jyske ord som de bruger i den Ha nu æ go tur, vær goe med æ damer, og la vær mæ at drille æ jyder!. kraftigt bygget trækhest, oftest rød med lys manke og hale; synonym jyde BEMÆRK: Ordbog over det danske Sprog er en historisk ordbog, som indeholder.

Debat emne jyde ordbog - sang

Gæt i hvilket årti de forskellige ord dukkede op. Jeg hoster når jeg kysser. Se hvad du søger i. Se hvad du søger i. Bliv bruger din email Dit brugernavn. Forskere fra Københavns Universitet er i gang med at undersøge hvorfor vi kan høre forskel på de danske dialekter.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail