Boligsoegende boliger lejebolig helsingoer.aspx

boligsoegende boliger lejebolig helsingoer.aspx

Afdelingen er opført i i en flot renoveret ældre etageejendom centralt beliggende i Helsingør overfor Kulturværftet. Alle boligerne er ungdomsboliger. Murergade 5 F-H, K-L, Helsingør. Husdyr. Hund/kat er tilladt. Ejendomstype. Etagehuse. Byggeår. Antal boliger. Faciliteter. Fælles beboerlokale. Er du ikke allerede medlem af Boliggården skal du skrives op på ventelisten for at kunne få tilbudt en bolig. For at kunne tilføje boliger i Marienlyst Boligselskab.

Boligsoegende boliger lejebolig helsingoer.aspx - Municipality

Boligkontoret er på Facebook Like vores side og bliv opdateret med de seneste nyheder. Bemærk at opskrivning via boligsøgningen er til den generelle venteliste. Opskrivning på Bolignøglen koster kr. Du bedes derfor opdatere din browser med en nyere version. Dette er dog ikke gældende, hvis du har fået bolig med opnoteringen.

Videos

Når børn vælger bolig - prinsesser og tusindvis af etager Alle boligerne har elkomfur, terrasse og udhus. Opvarmning sker med fjernvarme som opkræves direkte fra Helsingør fjernvarme. Afdelingen ligger ca. a) Pendlere, der bor uden for Helsingør Kommunegrænse, og som indenfor 1 år c) 60 års fordel: For at være berettiget til at få en bolig med 60 års fordel, skal. Alle boliger i KAB-fællesskabet udlejes via forskellige ventelister. Du skal være 15 år for at kunne blive skrevet på venteliste til en almen bolig, og 18 år for at. boligsoegende boliger lejebolig helsingoer.aspx

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail