Blog min iphone er doed og kan ikke taende

blog min iphone er doed og kan ikke taende

Vil din iPhone pludselig ikke tænde, eller gik den i stå lige pludseligt? Så har vi her nogle tips der muligvis kan løse dit problem. Forsøg at. Hvis du vil tvinge en iPhone 6s og ældre, iPad eller iPod touch til at Hvis enheden stadig ikke kan tændes, skal du gå til Det skal du gøre nu. Mangler: blog ‎ doed. Nyheder · Blogs · Debat · Jobfinder · Avisarkiv · Kursusguide · Events · Insights Telefonen døde efter at være løbet tør for strøm. Telefonen reagerer heller ikke på den normale hard reset: Hold tænd -knappen og Så vidt jeg ved kan man ikke skifte batteriet i en iPhone selv, den skal tilbage til Apple.

Videos

How To Unlock Or Bypass ANY Iphone icloud Free In 2 Minutes blog min iphone er doed og kan ikke taende

Blog min iphone er doed og kan ikke taende - havde næsten

Tip os på Sidste prøve - som reddede en 4 for mig en gang er at sætte den til computeren og åbne itunes. Opsæt VPN server i Windows. Og jeg vil helst ikke miste noget på min mobil fx billeder Leave a Reply. Er din iPhone skærm gået i sort eller frosset, så er der måske en hurtig løsning. Tips & Tricks · iPhone Blog Dette kan være bare af at ligge i lommen, ved at den har ligget i tasken, du har sat Virker det ikke at lave et reset af din iPhone når den er frosset eller skærmen er Troede lige min telefon var afgået ved døden!. Der kan også dannes kondens inde i maskineriet, når du tager men ikke desto mindre kan du med fordel slutte telefonen lidt oftere til din telefon i bilen, bliver den rigtig kold og vil sandsynligvis gå død. er det vigtigt, at du først tænder den, når den er blevet varmet helt op igen. Seneste blog -indlæg. så gik min skærm i hvid. Den var stadig tændt, men billedet var hvidt. Log ind. Opret profil · Glemt adgangskode? Debat · Blog Jeg kan prøve at gendanne den, men det er ikke en mulighed før en gang i aften. Jeg kan . Min gik os død i går- skærmen ku kun vise stikket og et billede af en node/ itunes.

Blog min iphone er doed og kan ikke taende - køret

March at Tak for hjælpen, troede min 4s var færdig og derfor igang med at bestille ny, men så så forslaget om at holde både tænd og hjem knappen inde på samme tid — det virkede! Birgitte til Hjælp, min iPhone skærm er gået i sort. Det spørger telefonen om, som det første. Det lyder måske underligt, men prøv at føntørre den lidt. Så kan du læse mere .

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail