Avu flex i gang med avu flex tilmelding

avu flex i gang med avu flex tilmelding

Avu - flexvejledningen hjælper dig med at blive tilmeldt fag på avu - flex, som er et fleksibelt Første gang du søger optagelse på avu flex, skal du medbringe. Sådan kommer du i gang: Book en tid til vejledning i avu - flexvejledningen. Her får du lavet en individuel uddannelsesplan og bliver tilmeldt avu flex. Inden du. Kom godt i gang. For at du får det bedst tænkelige studieforløb, anbefaler vi, at du sætter dig grundigt ind i, hvad det vil sige at være hf- flexkursist. Det kan du.

Avu flex i gang med avu flex tilmelding - sted, der

Fag og studieforløb på avu flex. Se åbningstider og medarbejdere. Du skal have mod på selv at opsøge din lærer, hvis du har behov for vejledning. På avu flex kan du, ligesom på avu, tage et eller flere fag alt efter, hvad du har brug. Avu flex er fleksibel undervisning på 9. Fag med start i januar.

Videos

21 Savage & Metro Boomin - X ft Future (Official Audio)

Avu flex i gang med avu flex tilmelding - boligejer

Du kan også løbende bruge studieværkstedet på KVUC, hvor du kan få hjælp til dine fag. Avu flex er fleksibel undervisning på 9. Her finder du en oversigt over KVUC's ledelse. Vejledere er klar til at hjælpe. Hf flex - online fjernundervisning på KVUC. Læs enkeltfag eller sammensæt en fuld hf. Tilmeld dig hf flex online og kom i gang med studiet. Her på siden kan du læse om, hvordan du bliver tilmeldt avu flex på KVUC. Beslutter du dig for at gå i gang med en uddannelse på avu flex, skal du mødes. Kom i gang med avu Her på siden kan du læse om tilmelding til avu. Du kan også læse avu-fag på avu flex, som er en ekstra fleksibel måde at læse avu-fag. avu flex i gang med avu flex tilmelding

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail