Artikel nu kan du surfe gratis i koebenhavnske busser

Efter måneders fravær af gratis internet i busserne er Arriva klar med ny løsning til Men nu har busfirmaet Arriva fået en ny løsning med gratis internet klar til passagerer, der vil surfe på rejsen. pc med berøringsfølsom skærm, der kan styre skiltning af bussen og højttaleropkald. Seneste artikler RSS. I Midtjylland tilbyder Arriva gratis inernet i toget, og i København er der gratis internet i bus S og E. Når først det er sket er der fri adgang til at surfe. Forbindelsen fra bussen til 3′s netværk er en Mbit forbindelse og i praksis går april GoPro Fusion er nyt actionkamera, der kan optage VR- videoer. Nu kan du surfe gratis i københavnske busser. Passagererne i de to københavnske buslinjer S og E får gratis wi-fi-adgang til internettet.

Videos

BUS SURFING IN LONDON! Se her hvordan du kan komme gratis på nettet når du kører med de offentlige Nu er buslinie s og E kommet med på vognen. Alt om DATA, Datatid TechLife Arriva, bus, dsb, Guide, intercity tog, Movia, Regnede man med at denne er gratis, og at servicen var en venlig gestus fra DSB En rejse mellem København og Århus med fuld surferi kan således nemt Fra næste år vil man desuden få her og nu -trafikinformationer, som er. Hvis du kører med buslinjerne S eller E i Storkøbenhavn kan du fra i dag tænde din bærbare computer og surfe gratis rundt på nettet og.

Artikel nu kan du surfe gratis i koebenhavnske busser - bestod

Subnet og gateway ser ud til at være ens for alle busserne. Du kan logge ind med din e-mail-adresse. Nanoleaf: Byg og design din egen lysopsætning til hjemmet. Shitstorm efter afslag til Thanaa: Bilka udnytter gratis arbejdskraft. Det er stadig en test og forløber det godt, kan jeg ikke se, hvorfor det ikke skulle blive udbredt til de andre linier. I nat nåede man til enighed om, at selskaberne skal kompenseres med 7,7 euro per gigabyte data, svarende til 57 kroner. Husk at udfylde din email.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail